• https://www.facebook.com/yagmurtekstilkumasalanlar
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+9005388749162
  • https://www.instagram.com/kumaspazariistanbul
  • https://www.youtube.com/channel/UCQPKRz3qpIDzOhWTi_xWxiQ

İstanbul Parti kumaşçılar, parti kumaş alınır

PARÇA KUMAŞÇILAR 05388749162

Ürün ve Hizmetler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam99
Toplam Ziyaret220994

Anasayfa


     İki iplik kumaş alınır | 05388749162 | parti iki iplik kumaş

   
Üretici : kumaş alım satımı , Seyitnizam
Fiyat : 1 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
İkiiplik kumaş alınır, 0538 874 91 62 parti ikiiplik kumaş alınır.Süper ikiiplik kumaş, Likralı kiiplik kumaş, pamuk polyester iki iplik kumaş alınır
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İki İplik Kumaş Alanlar-İki iplik Kumaş Türleri - Kumaş Alım Satımı, seyitnizam Tekstil |05388749162|
İki İplik Kumaş Alınır satılır, iki iplik kumaş alım satımı, iki iplik parça kumaş alınır.Şardonlu iki iplik kumaş alınır.İkiiplik kumaş çeşitleri, iki iplik penye kumaş alınır.İki iplik kumaş alan kumaşçılar.

Tekstil sektöründe teknik olarak astar örgülü şeklinde adlandırılan, iki iplik kumaş türü, RL tek plakalı yuvarlak örme makineleri ile iğne ve kilit diziliminde üretilmektedir. Temel olarak birbirinden farklı numaralara sahip olan iki ipliğin aynı iğneye uygulanması sayesinde oluşur. Günümüz tekstil sektöründe çok geniş bir kullanım yelpazesine sahip olan bir kumaş türüdür. Gündelik yaşantıda çeşitlilik kazanan kıyafetlere kumaş türü olarak kullanımı yaygın olarak gerçekleştirilir. Bununla birlikte spor giyim ve bebek giyim alanlarının da en önemli bileşeni olan iki iplik kumaş türüne ilişkin iki iplik kumaş alanlar arayışı da yüksek imalat artığı veya ihracat fazlası nedeni ile son yıllarda oldukça yoğun şekilde gerçekleştirilir.

İki iplik Kumaş Türleri

 

 

iki iplik kumaş alınır, 05388749162, ikiiplik kumaş alınır

Günümüzde tekstil sektörünün yaygın kullanılan kumaş türlerinden birisi olan iki iplik kumaş 2 farklı türde kullanılmaktadır. İki iplik kumaş tekstil sektöründe likralı iki iplik ve şardonlu iki iplik olarak kullanılmaktadır. Geniş kullanım yelpazesine sahip olmasıyla birlikte ortaya çıkan ihtiyaç fazlası iki iplik kumaşların elden çıkartılması amacı ile yapılan iki iplik kumaş alanlar arayışına sektörde firmamız uzun yıllardır yanıt vermektedir. Tekstil sektöründe sıklıkla kullanılan kumaş alanlar sayesinde imalat artığı, ihtiyaç fazlası ya da ihracat fazlası olan kumaşların sektörde yeniden değerlendirilmesi amacı ile çeşitli şirketlere satışı gerçekleştirilmektedir. Firmamız bu alandaki uzun yıllara dayanan hizmet deneyimi ile tüm kumaş türlerine ilişkin olarak yüksek hacimli kumaş alımı gerçekleştirmektedir.


Türkiye genelinde iki iplik kumaş alanlar arayışında olanlar için firmamız kaliteli hizmet anlayışı ile yanıt veriyor. Özellikle de her tipteki kumaşın değerinde satışının gerçekleştirilebilmesi noktasında kaliteli hizmet anlayışına sahiptir. Firmamız bünyesindeki uzman personeller tarafından iki iplik kumaşlarına ilişkin olarak kalite değerlendirmeleri yapıldıktan sonra yoğunluğuna göre en uygun fiyatlandırmayı belirlemektedir. Böylelikle sektörde çok sık gördüğümüz ve işletmeler için ciddi mağduriyetlere yol açan ihracat fazlası iki iplik kumaşlarının çok ucuza alınmaya çalışılarak, çok yüksek fiyatlara satılması gibi bir durumla karşı karşıya kalmamanızı sağlıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetine önem vererek, tüm kumaş tiplerine ilişkin olarak uygun fiyatlandırmalar ile alım gerçekleştirerek, ekonomik düzeyde satışlarını gerçekleştiriyoruz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj